Ljetni sportski kamp aktivnost je koje se provodi za vrijeme ljetnih školskih praznika, a kojom se djeci pružaju različite sportske i edukativne aktivnosti.

Aktivnosti se odvijaju na Stadionu Kantrida, Atletskoj dvorani Kantrida, Bazenima Kantrida, plaži Bivio, ali i ostalim lokacijama naše županije koje posjećujemo.

Cilj kampa osigurati je djeci aktivne praznike, upoznati ih sa sportskim načinom života te im prikazati kretanje kao važnu kariku života. Djeca se međusobno bolje upoznaju, uče funkcionirati u kolektivu, uče se poštivanju, toleriranju, razumijevanju ali i samo vrednovanju.

Od sportskih aktivnosti djeca prolaze osnove atletike, plivanja, uključeni su različiti poligoni, igre u vodi, nogomet, košarka, odbojka i ostali loptački sportovi, skokovi u vodu, kuglanje, vožnja kajacima i sl.

Osim sportskih sadržaja u kampu su uključeni i edukativni programi koji se svake godine mijenjaju i nadopunjuju, likovne radionice, potiču se društvene igre jer mobitele ostavljamo kod kuće kako bi se postigla maksimalna interakcija među djecom.


OSNOVNE INFORMACIJE

Termini održavanja: od 27. lipnja do 29. srpnja (od ponedjeljka do petka).

Dolasci i odlasci: okupljanje djece svakim danom od 7-8h, preuzimanje djece od 16-16:30

Potrebna oprema: svaki dan nam je potrebna sportska oprema (kratke hlačice, majica, tenisice) te oprema za bazen/more (ručnik, kupaći kostim, japanke/natikače)

Ručak: svakom polazniku osiguran je ručak i voćni obrok, a djeci koje su alergična na određene namirnice osigurava se poseban menu

Mobiteli: mobitele ostavljamo kod kuće, za sve informacije roditeljima su dostupni treneri

Cijena kampa: 600,0kn tjedno. 10% popusta ostvaruje drugo dijete iz obitelji.

Voditelji: voditelji kampa treneri su Atletskog kluba „Kvarner“ Rijeka te naši stručni suradniciFoto galerija


ŽELITE SE PRIDRUŽITI KLUBU?